طرز تهیه سس هلندی با سرکه

hollandaisesauce طرز تهیه سس هلندی با سرکه

طرز تهیه سس هلندی با سرکه

برای این ساعت از مجله توما، طرز تهیه سس هلندی با سرکه را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

مواد لازم:

کره ۲۰۰ گرم

سرکه نصف پیمانه

زرده تخم مرغ ۴ عدد

نمک و فلفل به قدر کافی (بجای فلفل می توانیم ۲ قاشق مرباخوری خردل مصرف کنیم)

طرز تهیه:

کره را به قطعات کوچک در حدود ۱۰ قطعه قسمت می کنیم. سرکه را در ظرف لعابی کوچکی ریخته روی آتش می گذاریم تا جوش آمده تبخیر شود و در حدود یک قاشق باقی بماند .

زرده تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم ، کمی نمک و فلفل به آن زده با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا کاملا سفید شود.

ظرف سرکه را در ظرف دیگری محتوی آب گرم قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا دوباره گرم شود. زرده آماده شده را کم کم در سرکه ریخته خوب هم می زنیم تا زرده کاملا داغ شود. ظرف را از روی آتش بر می داریم و کره را قطعه قطعه در زرده می ریزیم و هم می زنیم تا کره کمی آب شده با زرده مخلوط گردد. هر وقت مایه کمی سرد شد و کره آب نشد دوباره ظرف را در ظرف آب گرم روی آتش می گذاریم تا مایه گرم شود و باز خارج از آتش قطعات کره را با آن مخلوط می نمائیم، به همین ترتیب عمل را ادامه می دهیم تا تمام کره جذب زرده تخم مرغ شود .

سس هلندی با سرکه در حقیقت سس مایونز گرم است که چون با کره تهیه می شود بسیار لذیذ است و به مصرف گوشت های سفید و ماهی و میگو می رسد.

منبع: groohashpazi

طرز تهیه سس هلندی با سرکه از سایت بزرگ توما
طرز تهیه سس هلندی با سرکه نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *