آموزش تهیه خورش گردو بادنجان

khoreshtbadenjangerdo آموزش تهیه خورش گردو بادنجان

آموزش تهیه خورش گردو بادنجان

هم اکنون با آموزش تهیه خورش گردو بادنجان با شما عزیزان همراه هستیم..

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق
بادنجان سرخ شده ۵ عدد
گردو آسیاب شده ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

مغز گردو چرخ شده را در مقداری روغن تفت می دهیم. در این مرحله باید مرتب گردو را هم بزنیم تا نسوزد و تلخ نشود. سپس ۱ لیوان آب اضافه می کنیم.
بادنجان ها را پوست می کنیم و داخل آنها را خالی می کنیم و بعد آنها را در روغن سرخ می کنیم. نصف پیاز رنده شده را با نیمی از گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم با  کمی نمک و فلفل و زردچوبه ورز می دهیم . بعد آنها را گلوله می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم. 
نیم دیگر پیاز رنده شده را داخل روغن تفت می دهیم، زردچوبه و کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و بعد نیم دیگر گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. 
بادنجان ها را با این مخلوط مواد پر می کنیم.بادنجان ها را در مخلوط گردو در حال جوشیدن می گذاریم. بعد از ده دقیقه گوشت های گلوله شده را اضافه می کنیم. 
این خورشت باید کم آب باشد و با شعله بسیار ملایم بپزد تا بادنجان ها له نشود. می توان در هنگام سرو غذا از چاشنی رب انار یا آبلیمو استفاده کرد.خورشت گردو و بادنجان مخصوص سمنان می باشد.

منبع: groohashpazi

آموزش تهیه خورش گردو بادنجان از سایت بزرگ توما
آموزش تهیه خورش گردو بادنجان نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *