طرز تهیه سوفله کالباس

sufflejambon طرز تهیه سوفله کالباس

طرز تهیه سوفله کالباس

برای این مطلب از مجله توما، طرز تهیه سوفله کالباس را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

مواد لازم:

پنیر گریور رنده شده ۱۰۰ گرم
قارچ تازه ۵۰۰ گرم(یا کنسرو قارچ متوسط ۱ قوطی)
خردل ۱ قاشق مرباخوری
شیر ۲ لیوان
آرد سفید خیلی نرم ۲ قاشق سوپخوری
ژامبون یا کالباس ۲۵۰ گرم
تخم مرغ کامل ۴ عدد
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم

طرز تهیه:

قارچ را خرد می کنیم و می شوئیم و سپس آن را با کره قدری سرخ می کنیم و کمی نمک به آن می زنیم و می گذاریم آب آن تبخیر شود .

ژامبون یا کالباس را خرد و با قارچ مخلوط می کنیم .آرد را در ظرف کوچکی می ریزیم. شیر را به تدریج با آرد مخلوط می کنیم ، برای اینکه آرد کاملا در شیر حل شود، مخلوط آرد و شیر را از صافی رد می کنیم . کمی نمک می زنیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم ، مرتب به هم می زنیم تا شیر جوش بیاید و کمی غلیظ شود.

سپس زرده تخم مرغ را از سفیده جدا می کنیم ، زرده را خوب به هم زده ، آن را با شیر که داغ است مخلوط می کنیم. خردل را به آن اضافه کرده ، هم می زنیم . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک و سفید شوند.

قارچ و کالباس را داخل مخلوط زرده و شیر می کنیم . در آخر کار سفیده را می ریزیم و به سرعت مخلوط می کنیم . مایه را در ظرف نسوز مناسبی می ریزیم ، مایه باید ظرف را پر کند. پنیر را روی مایه می پاشیم . ظرف را در کف فری که قبلا با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده است ، قرار می دهیم . بهتر است ظرف را در سینی فر ، که آب در آن ریخته ایم ، بگذاریم تا سوفله نچسبد و لطیف تر طبخ شود . در فر را می بندیم و حرارت آن را ۵۰ درجه کم می کنیم ، سوفله کالباس باید ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بماند تا کاملا بالا بیاید و روی آن طلایی شود .بعد از آماده شدن باید بلافاصله با همان ظرف سر میز برده شود.

تمام لطف سوفله در آن است که کاملا پف کند و داغ مصرف شود، در صورت امکان بهتر است آن را در سر میز روی چراغ های مخصوص بگذاریم که سرد نشود.

منبع: groohashpazi

طرز تهیه سوفله کالباس از سایت بزرگ توما
طرز تهیه سوفله کالباس نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *