آموزش تهیه سوپ ایتالیایی

soupitaliaii آموزش تهیه سوپ ایتالیایی

آموزش تهیه سوپ ایتالیایی

برای این مطلب از مجله آنلاین توما، طرز تهیه سوپ ایتالیایی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

مواد لازم:

برای ۶ نفر

پیاز متوسط ۱ عدد
نعناع ، ترخان و گشنیز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
میخک در صورت تمایل ۲ عدد
لوبیای قرمز خشک ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
کره ۵۰ گرم
آبگوشت ۴ لیوان (یا ۲ قرص سوپ که در ۴ لیوان آب حل ده باشد)
نمک و فلفل به قدر کافی
ماکارونی ریز ظریف که به اشکال مختلف موجود است ۱۰۰ گرم
لوبیای سبز نازک ۲۰۰ گرم
نخود سبز از پوست درآمده یک لیوان
کدو سبز کوچک ۲ عدد
هویج کوچک ۳ عدد

طرز تهیه:

در صورت نداشتن فرصت ممکن است از کنسرو لوبیای قرمز استفاده نمائیم چون طبخ لوبیا اگر خیس نباشد دو سه ساعت وقت می برد یا در دیگ زودپز می توان آن را پخت ، در هر حال لوبیا را با مقداری آب می پزیم ، آبگوشت را در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم ، قابلمه را روی آتش می گذاریم تا بجوشد، لوبیای سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد می نمائیم، می شوئیم و در آبگوشت جوشان می ریزیم ، پیاز را خلال می نمائیم،هویج را هم به شکل حلقه می بریم و هر حلقه را دو نیم می کنیم، وقتی لوبیا کمی نرم شد هویج و پیاز را می ریزیم و بعد از چند جوش کدو را هم با پوست حلقه کرده آن را دو نیم نموده داخل سایر سبزیجات می ریزیم،بعد نخود و ماکارونی را اضافه می نمائیم .

باید تمام مواد پخته ولی له نشود و در صورت مصرف لوبیای قرمز پخته شده آن را هم اضافه می نمائیم. به اندازه کافی نمک و فلفل داخل این سوپ  ایتالیایی می ریزیم. در صورتی که آب آن کم بود یک لیوان آبجوش داخل آن ریخته در آخر کار کره و سبزیجات خرد شده را اضافه نموده ، سوپ ایتالیایی را داغ در سوپخوری میریزیم و سر میز می بریم.

منبع: groohashpazi

آموزش تهیه سوپ ایتالیایی از سایت بزرگ توما
آموزش تهیه سوپ ایتالیایی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *