آموزش تهیه اینچیلادا

enchilada آموزش تهیه اینچیلادا

آموزش تهیه اینچیلادا

مواد لازم:

نان پیتا ۸ عدد
گوشت مرغ ریز شده ۳ پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده ۲٫۵ پیمانه
گشنیز تازه ریز شده ۱/۳ پیمانه
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پنیر فتا خرد شده ¾ پیمانه
یک عدد پیاز قرمز کوچک
میوه فیسالیس ۷۰۰ گرم
فلفل چیلی خرد شده یک یا دو عدد
آب مرغ کم نمک نصف پیمانه
نمک
شکر

طرز تهیه:

منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند. سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آنها را پوره کنید. برای مزه‌دار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید. در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط مرغ را وسط نان پیتا بگذارید، کمی گشنیز بریزید و نان را لقمه کنید. همین کار را با بقیه نان و مرغ ها تکرار کنید. همه اینچیلاداها را در کنار هم داخل یک تابه پیرکس بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید. آنها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند. سس فیسالیس را روی اینچیلاداها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره ۵ دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.

منبع: groohashpazi

آموزش تهیه اینچیلادا از سایت بزرگ توما
آموزش تهیه اینچیلادا نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *